Is er ook post voor jou in ons mobiele postkantoor?

Speciaal voor de 100e verjaardag ontwikkelde de Gezinsbond een unieke animatie-act met een theatercaravan. De caravan is een mobiel postkantoor, gespecialiseerd in flessenpost. Het is de uitvalsbasis van een licht excentrieke postbode, die flessenpost bedeelt aan voorbijgangers en hen tegelijk uitnodigt om ook zelf een boodschap in een fles te versturen.

In ons mobiel postkantoor ligt heel wat flessenpost klaar voor aflevering. Sommige flessen met brieven wachten intussen al meer dan 20 jaar op hun bestemmeling. Misschien ligt er wel post voor jou? Onze flessenpostbode bezorgt je trage post uit het verleden. Tegelijk kan jij ook een boodschap versturen: naar (klein)kinderen, naar geliefden, naar verre naasten of naaste verren. Kom langs en stuur een boodschap de wereld in!

Je vindt ons postkantoor dit najaar op volgende locaties: (onder voorbehoud maatregelen covid-19)

  • 21 december, Antwerpen, Winterfeest, Karel de Grote Hogeschool, Montignystraat 70, van 13u30 tot 16u


Citaat van de postbode:
"Aangenaam! Mag ik mij even voorstellen? Ik ben Rudi, postbode gespecialiseerd in 'trage post'. Ik werk nogal graag op 't gemakske. Prior, daar doe ik niet aan mee. Ik bezorg mijn brieven van de ene generatie aan de andere, en soms sla ik zelfs een generatie over. Kom dus zeker eens kijken of er hier niets ligt voor jou! En heb jij vragen, wensen of verlangens voor de toekomst? Breng ze maar binnen! Ik geef ze met veel plezier door!" - Rudi, trage postbode van het Flessenpostkantoor