VIER MEE 100 JAAR GEZINSBOND

0nze

spaaractie

Spaaractie


Spaar mee voor het exclusieve stripalbum 'Jommeke – Het Jubilee'

Al van bij het prille begin in 1921 kregen leden van de Gezinsbond korting bij sommige handelaars.
In 1948 werd het 'stelsel van de kortingszegels' opgericht en deelden handelaars kleefzegeltjes uit aan de gezinnen. Meer dan 40 jaar lang bleven de gezinszegeltjes bestaan, tot ze in 2002 vervangen werden door een spaarkaart en elektronisch kortingsysteem.

Naar aanleiding van onze 100ste verjaardag, halen we de zegeltjes nog éénmaal van onder het stof. Tussen 1 mei en 31 augustus 2021 geven maar liefst 875 handelaars bovenop de spaarkorting zegeltjes aan de leden van de Gezinsbond. Met een volle spaarkaart + 2,5 euro (100 oude BEF) kunnen gezinnen bij Standaard Boekhandel de exclusieve uitgave van het Jommeke-album 'Het Jubilee' afhalen.

Meer info over de actie op

gezinsbond.be/jommeke

Nieuws

Start jubileumjaar op 26 september in Aarschot

De Gezinsbond bestaat 100 jaar en geeft het startschot van zijn jubileumjaar op zaterdag 26 september in Aarschot. Een licht excentrieke postbode bedeelt er flessenpost aan voorbijgangers en nodigt hen uit om een toekomstboodschap voor gezinnen achter te laten.

Meer lezen

Een boek over de geschiedenis van het Vlaamse gezin

In "Toen geluk nog heel gewoon was" vertelt journalist en schrijver Dirk Musschoot het verhaal over een eeuw gezinsleven in Vlaanderen. Gezinnen zijn in de voorbije honderd jaar helemaal veranderd.

Meer lezen

Volg ons op Facebook