VIER MEE 100 JAAR GEZINSBOND

0nze

bevraging

100 jaar Gezinsbond is een gelegenheid om vooruit te kijken en te dromen van een mooie, kindvriendelijke toekomst. Dat is de reden waarom we een zoektocht houden om jullie dromen te vangen. We nodigen je met plezier uit om deze centrale vraag te beantwoorden: waar willen we in 2030 staan? We peilen naar jouw toekomstwensen en prioriteiten op vlak van gezond opvoeden en duurzaam leven. We zijn even benieuwd naar de toekomstbeelden van kinderen en jongeren. Want een kindvriendelijke samenleving, die maak je niet alleen voor, maar ook door kinderen. Benieuwd naar jullie visie en ideeën!

Vul onze bevraging in

Nieuws

Start jubileumjaar op 26 september in Aarschot

De Gezinsbond bestaat 100 jaar en geeft het startschot van zijn jubileumjaar op zaterdag 26 september in Aarschot. Een licht excentrieke postbode bedeelt er flessenpost aan voorbijgangers en nodigt hen uit om een toekomstboodschap voor gezinnen achter te laten.

Meer lezen

Een boek over de geschiedenis van het Vlaamse gezin

In "Toen geluk nog heel gewoon was" vertelt journalist en schrijver Dirk Musschoot het verhaal over een eeuw gezinsleven in Vlaanderen. Gezinnen zijn in de voorbije honderd jaar helemaal veranderd.

Meer lezen

Volg ons op Facebook