VIER MEE 100 JAAR GEZINSBOND

Doe mee aan onze

wedstrijd

De Gezinsbond bestaat 100 jaar. En dat wordt gevierd! Wij zijn jarig, maar jullie krijgen de cadeaus. We geven er maar liefst 100 weg. Welke prijs wil jij graag winnen? Kies hieronder de cadeaus die jij graag wil winnen. Er zijn er dertien verschillende. Vul de vragen in van de cadeaus die jij wil winnen. Geef ook een antwoord op de schiftingsvraag en vul je gegevens in. En dan … duimen maar!

Je kan voor één of meerdere cadeaus meespelen, maar je kan wel maar één prijs winnen. Meer informatie vind je in het wedstrijdreglement. De wedstrijd loopt tot en met 31 december 2020.

Win een verblijf met het hele gezin in Vayamundo Houffalize of Vayamundo Oostende ter waarde van 500 euro

Doe mee aan de VAYAMUNDOwedstrijd

Geniet van een vakantie in de Ardennen of aan de kust. In Vayamundo Houffalize, gelegen aan de Ourthe, kom je helemaal tot rust. Ook de vakantieclub aan de zeedijk van Oostende heeft heel wat troeven in huis. Jij bepaalt waar je naartoe reist!

We mogen 1 waardebon ter waarde van 500 euro weggeven. De waardebon kan worden gebruikt in Vayamundo Houffalize of Oostende.

De waardebon is geldig tot 31 december 2021. Terugbetaling op een waardebon is niet mogelijk.

Win een arrangement voor 2 personen in vakantiecentrum Reigersnest of De Bosberg ter waarde van 276 euro

Doe mee aan de Gezinsvakantiewedstrijd

Welkom in de vakantiehuizen van de Gezinsbond. In het gezinsvriendelijke Reigersnest (Koksijde) voelt echt iedereen zich thuis! De Bosberg (Houthalen) is de ideale uitvalsbasis voor de mooiste fiets- en wandeltochten.

We mogen 5 arrangementen voor 2 personen ter waarde van 276 euro weggeven. De waardebon kan worden gebruikt in Reigersnest of De Bosberg.

Een arrangement is geldig tot 31 december 2021. Een arrangement is een weekend van vrijdag tot zondag: 3 dagen/2 nachten met 2 x ontbijt en diner (halfpension).

Actieve en sportieve vakanties, het hele jaar door. Win een bon ter waarde van 50 euro.

Doe mee aan de Gezinssport Vlaanderen wedstrijd

Gezinssport Vlaanderen, de sportdienst van de Gezinsbond, doet je gezond bewegen en biedt een uitgebreid sportief vakantieaanbod in binnen- en buitenland voor (eenouder)gezinnen, volwassenen en grootouders met kleinkinderen.

We mogen 10 bonnen ter waarde van 50 euro weggeven.

De bonnen zijn geldig tot en met 31 december 2021. Niet in te wisselen voor geld.

Een boekenbon van Standaard Boekhandel, da’s een waaier aan cadeaus! Win een bon ter waarde van 25 euro.

Doe mee aan de Standaard Boekhandel wedstrijd

Ruil je bon in voor een boeiend aanbod boeken (literatuur, reisgidsen, geschiedenis of actualiteit, kookboeken, kinder- en jeugdboeken, strips), of voor gezelschapspellen, papierwaren, inspirerende tijdschriften, dvd’s en zoveel meer. Bij Standaard Boekhandel vind je echt meer dan je zoekt!

We mogen 10 bonnen ter waarde van 25 euro weggeven.

Blijf lekker jezelf en geniet zorgeloos bij Restaurants Colmar. Win een bon ter waarde van 25 euro.

Doe mee aan de Restaurants Colmar wedstrijd

Belgische klassiekers, lekkere vis of vegetarische gerechten in een gezellige sfeer? Bij Colmar is er voor ieder wat wils! Bovendien is het drankenbuffet altijd inbegrepen. Vergeet zeker niet te smullen van het uitgebreide dessertbuffet, inclusief een torenhoge chocoladefontein!

We mogen 10 bonnen ter waarde van 25 euro weggeven.

De perfecte cadeaubon voor elke gelegenheid. Win een bon ter waarde van 25 euro.

Doe mee aan de Kadonation wedstrijd

De Kadonation-cadeaubon is een unieke cadeaubon zonder vervaldatum en is geldig bij meer dan 1.000 winkels zoals Torfs, ZEB, Fun, Vanden Borre, Dreambaby, HEMA … Activeer de code van je bon op de Kadonation-website en shoppen maar!

We mogen 10 bonnen ter waarde van 25 euro weggeven.

Ecologisch, duurzaam, handgemaakt met het hart, ontworpen met stijl. Win een bon ter waarde van 25 euro.

Doe mee aan de IWAS wedstrijd

IWAS creëert stijlvolle, geüpcyclede, alledaagse voorwerpen van dingen die anderen liever kwijt dan rijk zijn. Glazen flessen, herbruikbare plastic tassen, koffiezakken, rubberbanden, spandoeken … worden herwerkt tot drinkglazen, theelichthouders, tassen en accessoires.

We mogen 10 bonnen ter waarde van 25 euro weggeven.

Libelle, 8 weken lang bij jou in de brievenbus. Win een abonnement ter waarde van 25 euro.

Doe mee aan de Libelle wedstrijd

Elke week deco-ideetjes en praktische tips om het binnen én buiten gezellig te maken, de laatste trends in de mode- en beautywereld, hartverwarmende verhalen van lezeressen en de lekkerste recepten... Libelle, graag leven, graag zien.

We mogen 10 abonnementen van 8 weken weggeven.

Indien de winnaars al een abonnement op Libelle hebben, wordt hun abonnement gratis verlengd met 8 weken.

Leer razendsnel blindtypen met TypeTopia. Win een bon ter waarde van 50 euro.

Doe mee aan de TypeTopia wedstrijd

Bij TypeTopia leer je razendsnel blindtypen, en dat is handig! Als je blind kan typen ben je eerder klaar met huiswerk, verslagen of werkstukken en hou je meer tijd over voor andere dingen. Bovendien maken de spelletjes en het spannende avontuur deze online typecursus superleuk!

We mogen 5 bonnen van 50 euro weggeven.

Een te gek jeugdkamp of vormingsweekend. Win een bon ter waarde van 25 euro.

Doe mee aan de AFYA wedstrijd

AFYA, de jeugddienst van de Gezinsbond, organiseert te gekke jeugdkampen tijdens de paas- of zomervakantie en tal van vormingen. Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor een familieweekend of verjaardagsfeestje? Huur het geschikte materiaal bij AFYA!

We mogen 5 bonnen van 25 euro weggeven.

De waardebon is geldig tot en met 30 september 2021. 1 bon per bestelling en niet in te wisselen voor geld.

Voor wie de wetenschap een warm hart toedraagt. Win een abonnement op EOS-magazine ter waarde van 66 euro.

Doe mee aan de EOS-magazine wedstrijd

Ontvang een jaar lang Eos-magazine, jouw maandelijkse dosis toegankelijke wetenschap en technologie. Naast lokaal en internationaal wetenschapsnieuws biedt Eos je ook achtergrond, diepgang en duiding waardoor je zowel de wereld als jouw eigen leven beter begrijpt.

We mogen 4 abonnementen van 66 euro weggeven.

Met 1 pas naar 180 musea. Win een museumpas ter waarde van 59 euro.

Doe mee aan de Museumpas wedstrijd

Ben je een cultuurliefhebber of eerder iemand die een duwtje in de rug naar meer musea best wel leuk vindt? Met de museumpas, het grootste museumabonnement van het land, bezoek je een jaar lang alle deelnemende Belgische musea, wanneer je wil en zo vaak je wil.

We mogen 4 museumpassen weggeven.

Spelletjes voor het hele gezin. Win een spelletjespakket.

Doe mee aan de Spelletjes wedstrijd

Wie is het snelst? Wie kan het best tekenen? En wie het best onthouden? Leer je gezin kennen met dit pakket met spelletjes voor kleuters en kinderen in de lagere school.

We mogen 16 spelletjespakketten weggeven.

Schiftingsvraag

Uw gegevens

Nieuws

Start jubileumjaar op 26 september in Aarschot

De Gezinsbond bestaat 100 jaar en geeft het startschot van zijn jubileumjaar op zaterdag 26 september in Aarschot. Een licht excentrieke postbode bedeelt er flessenpost aan voorbijgangers en nodigt hen uit om een toekomstboodschap voor gezinnen achter te laten.

Meer lezen

Een boek over de geschiedenis van het Vlaamse gezin

In "Toen geluk nog heel gewoon was" vertelt journalist en schrijver Dirk Musschoot het verhaal over een eeuw gezinsleven in Vlaanderen. Gezinnen zijn in de voorbije honderd jaar helemaal veranderd.

Meer lezen

Volg ons op Facebook