VIER MEE 100 JAAR GEZINSBOND

Wensen voor

de toekomst

Het is niet van deze tijd en toch. Mensen schrijven graag boodschappen. We laten graag iets van ons horen als er iets uitbundigs te melden is, maar soms ook als we verdriet hebben of als het ergens knelt. Dan schrijven we het van ons af. En mensen krijgen ook graag post, het creëert een gevoel van verbondenheid.

Gezinsbond wil weten wat jou prikkelt, wat jou boeit, waar jij van wakker ligt of wenst voor de toekomst. Stop je boodschap – groot of klein - in een fles en zorg dat die ons bereikt en niet zomaar ergens blijft ronddobberen.

Zo blijven we ook de komende 100 jaar signalen opvangen van gezinnen, van vrijwilligers, van betrokken academici, van actieve middenvelders, van... jou! Wij hangen het aan de grote klok en delen je mening met wie het aanbelangt. Misschien bepaal jij met jouw post in de fles wel de toekomst van gezinnen.

Ik deel mijn wensen voor de toekomst

Wensen voor de toekomst

Nieuws

Start jubileumjaar op 26 september in Aarschot

De Gezinsbond bestaat 100 jaar en geeft het startschot van zijn jubileumjaar op zaterdag 26 september in Aarschot. Een licht excentrieke postbode bedeelt er flessenpost aan voorbijgangers en nodigt hen uit om een toekomstboodschap voor gezinnen achter te laten.

Meer lezen

Een boek over de geschiedenis van het Vlaamse gezin

In "Toen geluk nog heel gewoon was" vertelt journalist en schrijver Dirk Musschoot het verhaal over een eeuw gezinsleven in Vlaanderen. Gezinnen zijn in de voorbije honderd jaar helemaal veranderd.

Meer lezen

Volg ons op Facebook